Sunday, July 24, 2011

syukur

am so blessed being surrounded by awesome and loving people.

Wednesday, June 29, 2011

hari ni kau di atas, esok lusa mungkin kau yang di bawah sekali.

Tuesday, May 17, 2011

#114

Being a mum's fav is always the best.
and being the most unfav is worst.

worse than being rejected by prince charming.

#113

not all daughters are bestfriend to her mum,
some mothers will choose their son. their lovely son.

and daughter will remain as the burden.

Wednesday, May 4, 2011

Friday, April 29, 2011

#110

done with exams. mula menaikkan berat badan.

dan menunggu reults dengan penuh rindu.

Tuesday, April 19, 2011

#109

tolong doa untuk saya sekali ya.
supaya tenang untuk jawab exam, dan happy bila result keluar nanti. :)

Friday, April 15, 2011

Friday, April 8, 2011

16 April. I may not have the best gift for you,

But I remember your day sayang. :)

Monday, April 4, 2011

#106

Good Luck myself, the person that I love the most.

Its your final week. eh, final weeks.

Wednesday, March 30, 2011

#105

saya tak suka jadi beban kepada keluarga.

bukan niat saya mahu mintakkk duit saja.

tapi maaf mak dan abah.saya faham situasi kalian.

cuma anak di sini pun sama juga. terpaksa berjimat cermat.sebab nak belajar semua pakai duit.

Monday, March 28, 2011

Friday, March 25, 2011

#103

maafkan saya awak,

saya bukan yang terbaik untuk awak.

saya banyak kelemahan.dan saya sering tewas.

#102

tolong

tolong bawa aku pergi jauh

ke tepi tasik,aku perlu minta maaf.

sama dia.

#101

kalau aku bisa

atau kalian bisa

atau siapa-siapa bisa

buang ingatan aku yang dulu

supaya aku boleh buang rasa benci itu.

supaya aku boleh mula hidup baru.

Thursday, March 24, 2011

#100

am sick
fever+sore throat+terrible back pain.

lucky I got mummy and daddy,and love. and ini semua dugaan dari Allah je.

and am better today.

Wednesday, March 23, 2011

#087

demam sahaj boleh tahan lagi.

sakit belakang yang teruk tak boleh tahan.

demam+sakit belakang=rasa macam nak pengsan.
tapi assignments tak siap lg.

Sunday, March 20, 2011

Saturday, March 19, 2011

#085

hopefully semuanya berjalan lancar.
selepas semua penat lelah.

Sunday, March 13, 2011

#084

kalau saya ada pilihan

antara awak dan KLCC

saya pilih untuk tidak kenal awak langsung.

LANGSUNG.

#083

saya takut

hati saya kurang kuat

sebab percaya itu baru sedang terbina.sedikit.

#082

cepat lah kembali.

hati sudah mula rindu.

#081

ye sayang,

dah ada sedikit percaya.

tapi terlalu sedikit.

sebab saya takut bila awak balik tempat awak.jumpa dia.

awak akan lupa janji awak.

Wednesday, March 9, 2011

#080

Dear Love,

I hope, this second chance will bring us more happiness.

and will be much better than before. because we know ourselves better now.

full of hope
-Izzah-

#079

Anywhere you are, I am here

Anywhere you go, I ll be there

#078

alhamdulillah

saya berjaya buka pintu hati saya.
sedikit demi sedikit.

#077

I think,
this is the karma

after what I did to him.

#076

Lebih lega lepas saya menangis

menangis sekuat hati.

seikhlas hati saya.

#075

I miss my old self.

I miss the old Nuur 'Izzah

the one who was very strong, and live without tears.

#074

I am STRONG.

#073

kita semua manusia biasa

kita semua buat salah.

jadi mari kita mula semula

#072

I hope,

my heart will be stronger.with you

supaya saya mampu menjadi seperti dulu.

#071

I have to get on track back

because I need to succeed.

#070

saya cuba ya

sebab sayang KITA yang dulu

minus kehadiran dia.

Tuesday, March 8, 2011

#069

saya keliru sangat

macam mana nak bina kepercayaan semula.

saya kecewa.

Monday, March 7, 2011

#068

emak
jangan terlalu risau.

sebab emak ada anak perempuan yang jiwanya kental
lebih dari anak jantan.

#067

saya bagi awak peluang kedua.

pandai-pandai la hargainya.

#066

kita takkan pernah rasa

sehingga kita betul-betul menghadapinya.

#065

mungkin ini karma.

tapi anggaplah ini cabaran.

#064

life is too short to have regret

and I am very thankful to Allah,

for giving me this experience.

Sunday, March 6, 2011

#063

sayang

boleh tak nak rindu awak banyak-banyak?

#062

kena la semua orang yang kenal boyfriend

add girlfriend dia?

#061

lecturer yang selalu cancel class

dan tak brief pasal assignment selalu buat saya pening.

Saturday, March 5, 2011

Wednesday, March 2, 2011

#051

kalau ikut hati

nak jumpa awak sekarang

tapi kena sabar, tunggu nanti

#050

sebab saya takut sangat hilang awak

kadang-kadang ada rasa tak perlu mula dari awal

supaya tak sakit kemudian nanti

#049

awak,

mari kita kuat berusaha

dan berdoa

supaya dapat bersama.

#048

boyfriend,

i miss you like crazy.

#047

kalau dapat burger time macam ni

terus tidur nyenyak tak sedar diri

#046

sangat lapar

asyik lapar

nak period ni, makan banyak.

eh tak laaa. tadi makan lupa baca bismillah.

#045

aston kutcher cute.kacak dan boleh buat saya melt depan dia.

melt cair macam ice cream yang letak tengah panas.

#044

lets get wet best friend

just me and you.

#043

bila buat sesuatu

ikut kemampuan diri.

#042

hello Mr.Handsome,

Good morning!

Tuesday, March 1, 2011

#041

thanks love.

you do not put me in O or K

but You put me in A-W-E-S-O-M-E situation.

#040

a great day

great classes,and knowledges

and amazing people

#039

Please stay right there

coz without you, me going no where.

#038

sweetheart

Alhamdulillah, I have found You.

and InsyaAllah, I will always make you happy.

#037

a guy called me, and dedicate "marry you" by bruno mars

and in the car,my ex-bf played "grenade" by bruno mars. and told me, you are like this. T_T

damn.i am so bruno mars.

Monday, February 28, 2011

#036

perkara wajib setiap malam

dengar suara my VIPs

#035

semoga hati beliau terbuka

bukan untuk yang senegeri dengannya sahaja

#034

tolong jangan pecahkan hati saya

sebab saya akan jaga hati awak

dengan baik.

#033

selalu yakin

dan berdoa, insyaAllah

DIA tahu apa yang terbaik.

Sunday, February 27, 2011

#032

awak hebat

sebab mampu ubah hati saya

sebab mampu buat saya gembira, dan tersenyum hiba.

#031

sweetheart,

I just can't imagine

how terrible my life will be.

without you to complete me.

#030

terlalu banyak dugaan dari luar

pengaruh dan nasihat

yang buat hati saya tak tenteram. dan kacau bilau.

Saturday, February 26, 2011

Friday, February 25, 2011

#024

we took the risk

even we have been warned

#023

I knew it since before, I can expect it.

but still, i take the risk.

#022

awak perlu kuat untuk saya

sebab saya dah kurang kuat sekarang.

#021

keluar rumah make-up 4inch

bangun pagi, menjerit tengok cermin.

#020

age is not a measurement of maturity

but it is how you think. and act.

#019

bahagia dengan pemberian Allah

bahagia dengan orang sekeliling

#019

action speaks louder than words.

#018

biar orang buat sama kita

kita berdoa pada Allah

#018

jangan senang percaya orang

sebab rahsia kau berjuta nilainya

#017

memang cool kalau kau kaya

tapi tak cool kalau orang tak suka

#017

banyak sangat yang nak dicakap dalam kepala

akibatnya banyak lah post.

#016

kita semua manusia

semua ada salah. jangan berlagak tak tentu hala.

#015

walau anak orang kaya

jangat ingat semua orang suka

#014

walau ada yang mencuba

hati tetap pada sang pencinta

#013

kalau sekali tak apa

kalau selalu orang marah juga

#012

untuk menjadi yang terbaik, usaha harus hebat.

tanpa henti dengan azam yang kuat.

#011

sebelum cintakan jejaka, cintai yang MAHA ESA

#010

dalam hidup, kena sederhana.

#009

saya kagum dengan dia

dengan vlognya.

#008

saya rasa terlalu kecil di dalam dunia ini.

jadi usaha kuat itu penting

#007

always think and act positively.

#006

mereka hebat. dan cantik.

dia

dan dia

dan rakan-rakan mereka

#005

dari kita begaduh, baik aku diam.

#004

am not living with your past, hoping for a better future with you.InsyaAllah

#003

am very thankful to Allah, for giving me great VIPs, and awesome friends.

#002

be ready for many post in one day.

#001

challenge myself to re-blog, after forgot the password of the past one.