Wednesday, March 30, 2011

#105

saya tak suka jadi beban kepada keluarga.

bukan niat saya mahu mintakkk duit saja.

tapi maaf mak dan abah.saya faham situasi kalian.

cuma anak di sini pun sama juga. terpaksa berjimat cermat.sebab nak belajar semua pakai duit.

Monday, March 28, 2011

Friday, March 25, 2011

#103

maafkan saya awak,

saya bukan yang terbaik untuk awak.

saya banyak kelemahan.dan saya sering tewas.

#102

tolong

tolong bawa aku pergi jauh

ke tepi tasik,aku perlu minta maaf.

sama dia.

#101

kalau aku bisa

atau kalian bisa

atau siapa-siapa bisa

buang ingatan aku yang dulu

supaya aku boleh buang rasa benci itu.

supaya aku boleh mula hidup baru.

Thursday, March 24, 2011

#100

am sick
fever+sore throat+terrible back pain.

lucky I got mummy and daddy,and love. and ini semua dugaan dari Allah je.

and am better today.

Wednesday, March 23, 2011

#087

demam sahaj boleh tahan lagi.

sakit belakang yang teruk tak boleh tahan.

demam+sakit belakang=rasa macam nak pengsan.
tapi assignments tak siap lg.

Sunday, March 20, 2011

Saturday, March 19, 2011

#085

hopefully semuanya berjalan lancar.
selepas semua penat lelah.

Sunday, March 13, 2011

#084

kalau saya ada pilihan

antara awak dan KLCC

saya pilih untuk tidak kenal awak langsung.

LANGSUNG.

#083

saya takut

hati saya kurang kuat

sebab percaya itu baru sedang terbina.sedikit.

#082

cepat lah kembali.

hati sudah mula rindu.

#081

ye sayang,

dah ada sedikit percaya.

tapi terlalu sedikit.

sebab saya takut bila awak balik tempat awak.jumpa dia.

awak akan lupa janji awak.

Wednesday, March 9, 2011

#080

Dear Love,

I hope, this second chance will bring us more happiness.

and will be much better than before. because we know ourselves better now.

full of hope
-Izzah-

#079

Anywhere you are, I am here

Anywhere you go, I ll be there

#078

alhamdulillah

saya berjaya buka pintu hati saya.
sedikit demi sedikit.

#077

I think,
this is the karma

after what I did to him.

#076

Lebih lega lepas saya menangis

menangis sekuat hati.

seikhlas hati saya.

#075

I miss my old self.

I miss the old Nuur 'Izzah

the one who was very strong, and live without tears.

#074

I am STRONG.

#073

kita semua manusia biasa

kita semua buat salah.

jadi mari kita mula semula

#072

I hope,

my heart will be stronger.with you

supaya saya mampu menjadi seperti dulu.

#071

I have to get on track back

because I need to succeed.

#070

saya cuba ya

sebab sayang KITA yang dulu

minus kehadiran dia.

Tuesday, March 8, 2011

#069

saya keliru sangat

macam mana nak bina kepercayaan semula.

saya kecewa.

Monday, March 7, 2011

#068

emak
jangan terlalu risau.

sebab emak ada anak perempuan yang jiwanya kental
lebih dari anak jantan.

#067

saya bagi awak peluang kedua.

pandai-pandai la hargainya.

#066

kita takkan pernah rasa

sehingga kita betul-betul menghadapinya.

#065

mungkin ini karma.

tapi anggaplah ini cabaran.

#064

life is too short to have regret

and I am very thankful to Allah,

for giving me this experience.

Sunday, March 6, 2011

#063

sayang

boleh tak nak rindu awak banyak-banyak?

#062

kena la semua orang yang kenal boyfriend

add girlfriend dia?

#061

lecturer yang selalu cancel class

dan tak brief pasal assignment selalu buat saya pening.

Saturday, March 5, 2011

Wednesday, March 2, 2011

#051

kalau ikut hati

nak jumpa awak sekarang

tapi kena sabar, tunggu nanti

#050

sebab saya takut sangat hilang awak

kadang-kadang ada rasa tak perlu mula dari awal

supaya tak sakit kemudian nanti

#049

awak,

mari kita kuat berusaha

dan berdoa

supaya dapat bersama.

#048

boyfriend,

i miss you like crazy.

#047

kalau dapat burger time macam ni

terus tidur nyenyak tak sedar diri

#046

sangat lapar

asyik lapar

nak period ni, makan banyak.

eh tak laaa. tadi makan lupa baca bismillah.

#045

aston kutcher cute.kacak dan boleh buat saya melt depan dia.

melt cair macam ice cream yang letak tengah panas.

#044

lets get wet best friend

just me and you.

#043

bila buat sesuatu

ikut kemampuan diri.

#042

hello Mr.Handsome,

Good morning!

Tuesday, March 1, 2011

#041

thanks love.

you do not put me in O or K

but You put me in A-W-E-S-O-M-E situation.

#040

a great day

great classes,and knowledges

and amazing people

#039

Please stay right there

coz without you, me going no where.

#038

sweetheart

Alhamdulillah, I have found You.

and InsyaAllah, I will always make you happy.

#037

a guy called me, and dedicate "marry you" by bruno mars

and in the car,my ex-bf played "grenade" by bruno mars. and told me, you are like this. T_T

damn.i am so bruno mars.